dinsdag 1 april 2008

Les PAV 1

Hoi,
Op donderdag 28 april heb ik alle 4 mijn lesuren van PAV. De lessen mogen parallel lopen met elkaar. Het onderwerp mag ik zelf kiezen.
Het onderwerp zal (op aanwijzen van Lieve, Caroline, Femke) chocolade zijn.
Zijn er nog mensen van het eerste jaar die mogen kiezen welk thema waar ze les over zullen geven? We kunnen anders eens samen over leggen?!

Als instap heb ik gedacht aan een geblinddoekte proefsessie. Elke leerling zou geblinddoekt worden en dan moeten ze proeven en dat geen ze denken op te eten te noteren op een blaadje.
Had gedacht aan witte, melk en fondant chocolade, zeevruchten en praline.

Als er andere ideeën zijn voor het verloop van de les of zo vanuit de tweede en derde jaars mogen die gerust nog wat ideetjes geven.
Nog prettige vakantie en tot hoors!
Mvg,
Mr.Jack (Yann :p)

3 opmerkingen:

lieve zei

ah nog steeds niks???

denk es aan:
Waarom is Belgische chocolade zo befaamd? Hoe wordt chocolade gemaakt? Is chocolade gezond? Eet men overal chocolade? Waar komt cacao vandaan? …

Mathias G. zei

oeps, zie het nu pas

Mss nog een aanvulling:

Hoe is chocolade in België terechtgekomen?
Voor WOII kende de 'gewone' mens chocolade niet hier...


sorry voor de late reactie :S

Femme zei

hey
Ik moet workshops maken voor uitdieping over chocolade.
Mss kun je ook werken rond eerlijke handel van cacaobonen, de Noord-Zuid problematiek enzo.

succes
x

Blog Archive